kort & gott

Hur går en
fotografering till?

1. Boka en tid. mejla mig via kontakt-sidan

2. Fotografering. Vi ses antingen i min studio eller utomhus för att ta bilderna på er familj som ni drömmer om.

3. Bildvisning. Hur vill ni se era bilder om 15 år? Jag hjälper er personligen välja bilder och produkter i min studio. Självklar bjussar jag på kaffe och fika!

4. Betalning, via faktura

5. Leverans! Allt är klart för att spika upp på väggen!

Vart vill ni fotograferas?

I fotograferingskostnaden ingår planering, fotografering, urval och bildbehandling. Det ingår även en personlig bildvisning där jag hjälper er med val av bilder. Jag hjälper er även att ta fram de produkter ni önskar. Bildvisningen bokas in någon vecka efter fotograferingen och det är då ni beställer hur många bilder och produkter ni vill ha. Vart vill ni fotografera?

Utomhus

En murrig skog, en vacker äng eller en mysig park? Är det en utomhusfotografering ni önskar så kommer vi tillsammans fram till en perfekt plats för er. Att vara utomhus är perfekt för familjer med spring i benen och eller att ge en extra dimension för en vacker gravidfotografering.

Studio

Min studio är en kreativ miljö med fokus på er och känslan i bilderna. Jag har ett mjukt och härligt ljus som ger stilrena och naturliga bilder. Här kan barnen få hoppa i sängen, nyfödda kan sova sött och vi kan skapa det perfekta motljuset för en gravid.

Er bildvisning

Under vår personliga bildvisning får du se alla dina foton på en TV, känna på olika ramar och bläddra i mina fotoalbum. Detta är ett väldigt bra tillfälle att få hjälp med att sortera bilder och jämföra dem, samt välja passande bilder till produkterna

SÅ HÄR GÅR DET TILL

1. Vi kikar igenom era bilder tillsammans.

2. Vi pratar om vad ni skulle vilja göra med era bilder.

3. Beroende på era svar så hjälper jag er på olika sätt att ta fram det som behövs för det ni vill göra (exempelvis välja bilder för vägg eller bok).

6. Efter mötet läggs beställning och jag skickar iväg den till mina leverantörer samt öppnar ert webbgalleri om ni beställt digitala filer.