Boka en Familjefotografering

Familjefotograf i Stockholm och Södertälje - Hur går det till?

Vad roligt att ni vill investera i en fotografering med mig! Jag är en av södra Stockholms ledande lifestyle fotografer och tillsammans fångar vi lekfulla och känslosamma stunder mellan er. Mitt mål med fotograferingen är att det ska vara en härlig upplevelse hela vägen från fotografering till tavlan på väggen. För både vuxna och barn!

På denna sida kommer du finna all information du behöver för att boka en fotografering hos mig.

Hur går det till?

Hopp, skutt och mys. Inget perfekt, men underbart!

Inför er fotografering
Vi väljer en plats och en tid för er fotografering; utomhus eller hemma hos er. Det går också bra att fotografera i er trädgård om ni vill fotograferas i en personlig miljö. 

– Fotografering på en vardag 850 kr –
– Fotografering på en helg 1 550 kr –

Under er fotografering
Som lifestyle fotograf så kommer jag ge barnen ett stort utrymme att leka fram bilderna tillsammans med er. Jag kommer vara följsam, men samtidigt guida er genom hela fotograferingen. Ni kommer få en mysig och minnesvärd stund tillsammans.

Efter er fotografering
Ni kommer få tillgång till ett onlinegalleri där ni och era familjemedlemmar kan välja vilka bilder och produkter ni vill köpa. Jag erbjuder ett antal produkter som alla håller hög kvalité för att ni ska kunna njuta av era minnen hela livet.

Fine art produkter

EXEMPEL PÅ PRISER
En fine art förstoring (20×30 cm) kostar 690 kr
Ett handgjort (20×20 cm) album med 15 st bilder, inklusive de valda bilderna i albumet digitalt kosatar 4900 kr. 

ALBUM

Med dessa handgjorda album får du en fin samling av alla era favoritbilder från fotograferingen. Det är bland de finste stunderna i vår familj när vi tar fram ett album och tittar i det tillsammans.
Omslagen på dessa album är gjorda av linne och det finns flera färger att välja bland. Sidorna är tjocka och har ett vackert matt papper.

FINE ART FÖRSTORINGAR

Fine Art  är ett arkivbeständigt papper som inte riskerar att exempelvis gulna över tid som ett vanligt fotopapper kan göra. Fine Art-papper används av bland annat museum just för sin arkivbeständighet. Mina bilder printas på ett riktigt tjockt och matt papper på 300 gm. Förstoringarna behandlas med skyddspray.

inramningar

Jag erbjuder färdiga inramingar till mina fine art förstoringar. Ramarna är svensktillverkade kvalitetsramar med 40-45% UV skydd.

Mina ramar är 13 mm breda och är en neutral ram som låter motivet hamna i fokus. De är vita och gjorda i ayosträ. Det ingår även en passepartout som håller lika hög kvalité som själva förstoringen.

ART PLATES

Art Plates är förstoringar monterade på 18 mm tjocka träplattor. De finns i många storlekar som går att kombinera för att passa i ert hem.

De är tillverkade i Sverige med hög kvlité.

Familjefotografering i Stockholm Södertälje Tullinge Fotograf