Lisa och Erik!

[et_pb_section admin_label=”Sektion” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Sidhuvud – helbredd” title=”Lisa och Erik” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”on” scroll_down_icon=”%%1%%” background_url=”https://fintfoto.se/wp-content/uploads/2016/04/S55A4555.jpg” parallax=”on” parallax_method=”off” content_orientation=”center” image_orientation=”center” title_font_color=”#ffffff” custom_button_one=”off” button_one_letter_spacing=”0″ button_one_use_icon=”default” button_one_icon_placement=”right” button_one_on_hover=”on” button_one_letter_spacing_hover=”0″ custom_button_two=”off” button_two_letter_spacing=”0″ button_two_use_icon=”default” button_two_icon_placement=”right” button_two_on_hover=”on” button_two_letter_spacing_hover=”0″ title_font=”|on|||” title_font_size=”35px”] [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sektion” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://fintfoto.se/wp-content/uploads/2016/04/parfotografering.jpg” alt=”parfotografering” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Jag trodde det va ett skämt, när jag vakna upp 1 April och det va snöstorm. Någon timme senare skulle jag träffa Lisa och Erik för att ha en fotografering.. Men på en timme blev det 9+ och strålande sol. Det tacka vi för! Som en lycklig fotograf hoppade jag runt i skogen.

Och det va så kul att fotografera Lisa och Erik, lättsammare människor får man leta efter. Vilse i granskogen höll vi på att gå också.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *