Bröllop vid Gålö havsbad

gålö bröllop

Vissa bröllop är jag lite mer involverad i än andra. Nathalies och Martins bröllop betydde något extra för mig, inte bara känslomässigt då jag och Nathalie har studerat tillsammans på Forsbergs. Jag fick följa en stor del av deras väg till den stora dagen då jag även fick hjälpa dem med allt visuellt till middagen så som trycksaker och dekoration! Så jag tog fram alla trycksaker så som inbjudningskort, menyer och hjälpte dem även med vad dukningen skulle innehålla. En liten idéstruta kan man kalla mig för! Så kul att ha denna kontakt med ett brudpar hela vägen in i mål.

Nu bjuder jag er på hela deras dag, från förberedelser till middagen. Jag skulle beskriva deras dag som romantisk, lantlig och sjukt rolig! En dag präglad av skratt och alla deras härliga vänner, och ja, resten ser ni ju!

Här har ni “The Desmonds” bröllop vid Gålö havsbad!

Namnlost-1

 

Namnlost-12Namnlost-13Namnlost-14Namnlost-15Namnlost-16

110 (kopia)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *