– INFÖR ER FOTOGRAFERING –

Vad kul att ni vill investera i era minnen. Mina värdeord är naturligt, konstnärligt och lekfullt och jag försöker alltid fotografera efter dessa.

Välkommen att boka er bröllopsfotograferingbarnfotografering, familjefotografering, nyföddfotografering eller gravidfotografering hos mig.

Er bröllopsfotograf

Vill ni ha mig som er bröllopsfotograf får ni ett energiknippe som är lättsam att ha med sig under dagen, alltid är nära till skratt & en hjälpande hand. Jag utgår ifrån Stockholm, men jag fotograferar runt hela Sverige.

Nyföddfotografering

Som mamma kan jag relatera till denna specialla tid SÅ mycket. Utifrån min egen erfarenhet så vill jag gärna fotografera er familj tillsammans med er nya familjemedlem hemma hos er. Just för att fånga dessa minnen som jag vill att ni ska kunna se tillbaka på, inte bara hur ni såg ut utan vilka ni var. Men jag fotar även i min studio såklart om det önskas!

Gravidfotografering

Föreviga den tiden som känns som en evighet men som efteråt är ett minne blått. Vi väljer en plats tillsammans eller fotograferar i min studio i Tullinge. Partnern får mer än gärna vara med! Även mormor, gammelmormor och gudsonen också om ni vill.

parfotografering förlovning bröllop

Par- & förlovningsfotografering

Ibland blir man riktigt bortskämd som fotograf och får göra en sån här underbar kärleksfotografering. Det är bara fokus på er som par och ni får en hel timme tillsammans med kärlek, skratt och tid att se och fokusera på varandra. Jag älskar dessa fotograferingar!

Barnfotografering

Ja oj vad dem växer! Jag älskar att fotografera barn, vi brukar leka lekar som “vem har längst näsa” och frågesport. Efteråt kanske de undrar när vi ska börja fotografera. Det går lika bra att fotografera i min studio i Tullinge som i naturen på valfri plats.

Familjefotografering

Alla familjer är olika och kan se ut lite hur som helst. Jag vill att ni ska få fotografier som visar vilka ni är, i just erat skede i livet. Bus, skratt och ruffsigt hår får ni på köpet! Är ni en större familj rekommenderar jag att vi fotograferar utomhus för mer plats till lek. Men annars så går det lika bra att fotografera i min studio i Tullinge.

– PRODUKTER –

Jag säljer produkter för att jag älskar det, och för att jag tycker det är viktigt. Jag vet hur bilder kan ligga på ett USB eller på en hårdisk och glömmas bort. Hur många gånger har man inte tänkt att man ska skriva ut de där bilderna?

Jag vill hjälpa er att ta hand om era fotografier. Hur vill ni se på era bilder om 10 år? Jag har noggrant valt ut alla mina produkter och jag är stolt över att kunna erbjuda en samling av det finaste branschen har att erbjuda.

Jag har en egen printstudio och gör mina utskrifter själv. På det viset kan jag kontrollera och se till att utskrifterna håller kvalitén.