kort & gott

Hur går en
fotografering till?

1. Boka en tid. mejla mig via kontakt-sidan

2. Fotografering. Vi ses antingen i min studio eller utomhus för att ta bilderna på er familj som ni drömmer om.

3. Bildvisning. Hur vill ni se era bilder om 15 år? Jag hjälper er personligen välja bilder och produkter i min studio. Självklar bjussar jag på kaffe och fika!

4. Betalning, via faktura

5. Leverans! Allt är klart för att spika upp på väggen!

Vart vill ni fotograferas?

I fotograferingskostnaden ingår planering, fotografering, urval och bildbehandling. Det ingår även en personlig bildvisning där jag hjälper er med val av bilder. Jag hjälper er även att ta fram de produkter ni önskar. Bildvisningen bokas in någon vecka efter fotograferingen och det är då ni beställer hur många bilder och produkter ni vill ha. Vart vill ni fotografera?

Utomhus

En murrig skog, en vacker äng eller en mysig park? Är det en utomhusfotografering ni önskar så kommer vi tillsammans fram till en perfekt plats för er. Att vara utomhus är perfekt för familjer med spring i benen och eller att ge en extra dimension för en vacker gravidfotografering.

Studio

Min studio är en kreativ miljö med fokus på er och känslan i bilderna. Jag har ett mjukt och härligt ljus som ger stilrena och naturliga bilder. Här kan barnen få hoppa i sängen, nyfödda kan sova sött och vi kan skapa det perfekta motljuset för en gravid.

Hur vill ni se era bilder?

1. Hur vill ni se era bilder om 5 år, 10 år, 15 år?
Ögonblickens betydelse förändras för de flesta över tid. En bild som är viktig nu kommer förmodligen vara än mer viktig om 10 år eller 20 år. Inte bara för dig utan för andra i din närhet.

2. Vart i ert hem skulle ni vilja hänga bilder på väggen?
Vilka utrymmen har ni som ni ser ofta? Där bilder skulle kunna ge er en extra boost en regnig dag? Är det väggen i vardagsrummet, sovrummet eller kanske den där tomma ytan i hallen? Vart ger det er mest lycka?

Er bildvisning

Under vår personliga bildvisning får du se alla dina foton på en TV, känna på olika ramar och bläddra i mina fotoalbum. Detta är ett väldigt bra tillfälle att få hjälp med att sortera bilder och jämföra dem, samt välja passande bilder till produkterna

SÅ HÄR GÅR DET TILL

1. Vi kikar igenom era bilder tillsammans.

2. Vi pratar om vad ni skulle vilja göra med era bilder.

3. Beroende på era svar så hjälper jag er på olika sätt att ta fram det som behövs för det ni vill göra (exempelvis välja bilder för vägg eller bok).

6. Efter mötet läggs beställning och jag skickar iväg den till mina leverantörer samt öppnar ert webbgalleri om ni beställt digitala filer.

Only the Best

Ethically Sourced Jewels & Materials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.