Stories.

I JUST WANNA BE A PART

OF YOUR SYMPHONY

Bröllopsfotograf

 

27 år gammal, mamma till två underbara ungar och tillsammans med mannen i mitt liv. Bosatt utanför Stockholm i Tullinge. Efter 6 år som bröllopsfotograf så har det blivit en hel del bröllop! Viket är fantastiskt roligt. Jag har fått uppleva så älskvärda par och magiska platser i mitt jobb. 

Dagen är er. Och jag vill vara med!

Fina Fia! Stort tack för att du delade vår stora dag med oss och förevigade den på BÄSTA sätt. Vi är så tacksamma att vi fick äran att ha dig som vår fotograf. Du är fantastik och vi kommer rekomendera dig till alla vi känner!

– Malin & Victor

Fia was our wedding photographer and captured our special day with fantastic beautiful pictures, in which she captured magical, special and natural moments throughout the day. She is very professional in her work before, during and after the wedding day, which resulted in wonderful pictures. We can highly recommend her!

– Sandra och Tobias

Fia fotade vårt bröllop och vi kan verkligen rekommendera henne till alla som letar fotograf! Bilderna blev helt underbara och Fia gjorde så vi hade riktigt roligt under fotograferingen och kände oss bekväma. Hon är ett energiknippe med massa idéer och hon förstod precis vad vi tyckte om. Från första kontakten till leveransen av bilderna är hon proffsig och lyhörd, det märks att hon brinner för att fånga fina ögonblick på bild!

– Malin & Sebastian

Otroligt proffsig fotograf som ger en avslappnad stund för alla inblandade! Hon lägger alltid ner 100 % och ger alltid det där lilla extra! Bilderna blir helt otroliga och vi är så glada att hon har gett oss fina minnen för livet! Ger mina bästa rekommendationer, hon vet precis vad hon gör och kan inte misslyckas!

– Frida & Tobias

Säg Hej!

Bröllopsfotograf Fia Danforth
Stockholm